Definita cuvantului argentin
ARGENTÍN s. n. praf de staniu, în imprimarea textilă și la fabricarea hârtiei. (< fr. argentine)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu argentin
VACCÍN s.n. Preparat biologic care conține anumiți viruși atenuați și care este inoculat unui individ în scop preventiv sau curativ împotriva unei boli infecțioase sau virulente. ♦ Urmă lăsată pe corp de o vaccinare. [Pl. -nuri, -ne. / < fr. vaccin, cf. lat. vaccinus]. Vezi definitia »
ALMANDÍN s. n. Aluminosilicat de fier din grupa granatelor, de culoare roșie-brună, fercvent în șisturile cristaline și în aluviuni, folosit uneori ca abraziv sau piatră semiprețioasă. – Din fr. almandine. Vezi definitia »
MOCASÍN s.m. (La pl.) Încălțăminte de piele neargăsită, purtată de indienii din America de Nord. ♦ Încălțăminte ușoară, fără șireturi, cu talpă plată. [< fr. mocassin]. Vezi definitia »
ENDOCRÍN, -Ă adj. 1. (despre glande) care își varsă secrețiile cu hormoni direct în sânge; cu secreție internă. 2. care aparține glandelor endocrine. (< fr. endocrine) Vezi definitia »
MARSUÍN s. m.. 1. cetaceu asemănător cu delfinul; porc-de-mare. 2. apărătoare de parâmă fixată la prova și la pupa unor nave pentru manevre. (< fr. marsouin) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z