Definita cuvantului arier
ARIER- elem. „în urmă”. (< fr. arrière)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu arier
BOULOGNE-SUR-MER [bulóñ-sür-mér], oraș în N Franței (Artois), port de pescuit și de pasageri la M. Mînecii; 98,6 mii loc. (1982, cu suburbiile). Conserve de pește; metalurgie; constr. navale. Castel (sec. 13), catedrală renascentistă. Vezi definitia »
PILIÉR I. s. n. 1. porțiune de zăcământ, parte dintr-o exploatare, delimitată de lucrări miniere sau de accidente tectonice și subîmpărțită în panouri. 2. coloană având pictate pe capitel figuri de animale. II. s. m. (rugbi) fiecare dintre înaintașii din prima linie care încadrează pe taloner în meleu. (< fr. pilier) Vezi definitia »
LATICIFÉR, -Ă adj., s. n. (țesut vegetal) care secretă latex. (< fr. laticifère) Vezi definitia »
LÚXFER s. m. placă de sticlă groasă și rezistentă, care se montează în pardoseală sau în pereți, pentru a permite trecerea luminii. (< germ. Luxfer) Vezi definitia »
CONTÁINER s. n. 1. ambalaj metalic cu forme și dimensiuni standardizate, astfel încât să cuprindă un număr exact de obiecte sau cantități anumite de materiale, pentru transport. 2. cutie specială în care sunt puse aparate, instrumente etc. în rachetele cosmice. (< engl. container) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z