Definita cuvantului coproprietar
COPROPRIETÁR, coproprietari, s. m. Persoană care stăpânește o proprietate în comun cu altcineva. [Pr.: -pri-e-] – Din fr. copropriétaire.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu coproprietar
VIERMĂNÁR, viermănari, s. m. Insectă de forma unei muște, cu capul de culoare galbenă, care se hrănește cu resturi de carne sau de materii vegetale intrate în putrefacție (Sarcophaga carnaria). – Din vierme. Vezi definitia »
DENTÁR, -Ă, dentari, -e, adj. 1. De dinte, al dinților, privitor la dinți. 2. De dentist, care aparține dentistului, privitor la dentist. – Din fr. dentaire, lat. dentarius. Vezi definitia »
PREȘCOLÁR, -Ă, preșcolari, -e, adj. Care nu a atins încă vârsta de școală; care se referă la educația, învățământul copiilor sub această vârstă, care aparține acestora. ♦ (Substantivat) Copil care are vârsta între 3 și 6 ani. – Pre1- + școlar (după fr. préscolaire). Vezi definitia »
chinovár s. m. – Sulfură roșie de mercur. Ngr. ϰιννάβαρι (Roesler 570), cf. bg., rus. kinovarĭ. Se întîlnește cu dubletele cinabru (din it. cinabro), puțin folosit, și ținober (din germ. Zinnober), folosit în comerț. Vezi definitia »
șităuár, șităuári, s.m. (reg.) persoană care se ocupă cu stoarcerea uleiului din semințe; proprietar al unei prese de ulei. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z