Definita cuvantului aster
ASTÉR1 s. m. 1. plantă erbacee decorativă, cu flori colorate în diferite tonuri de roz și violet; steluță. 2. figură în formă de stea a cromozomilor în cariochineză; astrosferă. (< fr. aster)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu aster
PARTÉR s. n. 1. parte a unei clădiri, la nivelul solului; ansamblul încăperilor din această parte a clădirii. ◊ primul etaj (de la intrare) al unei mine. 2. parte a unei săli de spectacol între scenă și fundul sălii. ◊ totalitatea spectatorilor care ocupă locurile din această parte a sălii. 3. parte a unei grădini sau a unui parc în care se cultivă flori. (< fr. parterre, (1) germ. Parterre) Vezi definitia »
PARTENÉR, -Ă s. m. f. fiecare dintre participanții la o competiție sportivă, la jocuri etc. ◊ persoană cu care dansează cineva. ◊ fiecare dintre persoanele angajate într-o tranzacție, într-o discuție etc. ◊ executant, împreună cu altul, al unui număr de program (la teatru, la circ etc.). (< fr. partenaire) Vezi definitia »
PARÍZER s. n. varietate de salam de culoare roz, din carne de vită și slănină, tocate mărunt și fierte. (< germ. Pariser) Vezi definitia »
PACHÉR, pachere, s. n. Dispozitiv pentru închiderea etanșă a spațiilor inelare dintre pereții găurii de sondă și diferitele elemente tubulare introduse în aceasta. – Din germ. Packer, rus. paker, fr. packer. Vezi definitia »
PASAGÉR, -Ă I. s. m. f. călător cu un mijloc de transport, cu vaporul etc. II. s. n. navă de pasageri (I). III. adj., adv. trecător. (< fr. passager) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z