Definita cuvantului astronautician
ASTRONAUTICIÁN, -Ă s. m. f. specialist în astronautică. (< fr. astronauticien)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu astronautician
pietreán, pietréni, s.m. (reg.) pasăre care trăiește pe lângă râuri cu prundiș; pietrar, pietroșel sur. Vezi definitia »
MAGHIRAN, maghirani, s.m. 1. Plantă erbacee cultivată, înaltă de 20-30 cm, cu flori albe sau roșietice (Origanum majorana sau Majorana hortensis), pop. măgheran; utilizată în farmacie și parfumarie, iar în țările scandinave, în Germania și Austria și ca plantă condimentară pentru asezonarea preparatelor din carne cu sos; 2. Maghiranul sălbatic, pop. sovârf, arigan (Origanum vulgare), mult mai piperat la gust, este preferat ca plantă condimentară în țările mediteraneene, mai ales în Italia și Grecia, numit (it.) origano sau (ngr.) rigani; se comercializează ca (engl.) oregano. Vezi definitia »
NAURÁN, -Ă, nauréni, -e, s.m. și f., adj. Persoană care face parte din populația de bază a insulei Nauru sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține insulei Nauru sau naurenilor (1.), privitor la insula Nauru sau la naureni, originar din Nauru. (cf. fr., engl. nauruan) Vezi definitia »
LIBERIÁN2, -Ă, liberieni, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Liberiei sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Liberiei sau populației ei, privitor la această țară sau la populația ei. [Pr.: -ri-an] – Din fr. libérien. Vezi definitia »
mediteraneeán (-ne-ean) adj. m., pl. mediteraneéni (-ne-eni); f. mediteraneeánă, pl. mediteraneéne Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z