Definita cuvantului bavard
BAVÁRD, -Ă adj. 1. vorbăreț, guraliv, limbut. 2. incapabil de a păstra un secret; indiscret. (< fr. bavard)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu bavard
Cafard, tristete, silã, dezgust. Nici nu m-am însãnãtosit eu ca lumea, si s-a îmbolnãvit Mama. Lipsa servitoarei o simt mai apãsãtoare ca oricînd. Vreme de toamnã, întunecoasã, umedã. N-am bani. îmi mai rãmîne l 000 de lei — si pe urmã? Cu ce voi plãti chiria de Crãciun? Cu ce voi duce cheltuielile casei pînã atunci? Nici o perspectivã, nici o asteptare, nici o sperantã. As vrea sã dorm, sã mor, sã uit. acest cuvant nu are o definitie – l-am gasit in jurnalul lui Mihail Sebastian de mai multe ori. multumesc! Vezi definitia »
acórd (acórduri), s. n. – Înțelegere, învoială. < Fr. accord.Der. (din fr.) acorda, vb. (a da, a oferi); acordabil, adj. (care poate fi acordat); acordeon, s. n. (armonică, instrument muzical); acordeonist, s. m. (persoană care cîntă la acordeon); acordar, s. m. (acordor); acordor, s. m. (persoană care se ocupă cu acordarea unor instrumente muzicale). Vezi definitia »
BRADFORD s. n. Sistem englezesc de clasificare a lânurilor, după calitate, în cifre care reprezintă numărul de sculuri obținute dintr-o livră de lână. [Pr.: brédford] – Cuv. engl. Vezi definitia »
PANÁRD, -Ă adj. (Despre cai) Ale cărui picioare posterioare sunt îndreptate de la genunchi în afară. [< fr. panard]. Vezi definitia »
BORD, borduri, s. n. Marginea din stânga sau cea din dreapta a punții unei ambarcații (mari). ◊ Jurnal de bord = registru în care se înregistrează toate evenimentele importante petrecute în cursul călătoriei unei ambarcații sau a unui avion. ◊ Loc. adv. Pe (sau la) bord = în ambarcație; p. anal. în avion. ◊ Expr. A arunca peste bord = a renunța la ceva ca nefiind de folos. – Din fr. bord. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z