Definita cuvantului binaural
BINAURÁL, -Ă adj. binauricular. (< engl. binaural)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu binaural
PATRIMONIÁL, -Ă, patrimoniali, -e, adj. Care aparține unui patrimoniu, privitor la un patrimoniu; care se moștenește, ereditar; de familie. ◊ Bunuri patrimoniale = bunuri care pot fi evaluate în bani. Raporturi patrimoniale = raporturi juridice cu conținut economic. [Pr.: -ni-al] – Din fr. patrimonial. Vezi definitia »
ADIȚIONÁL, -Ă adj. Adăugat ca supliment la urmă. [Pron. -ți-o-. / cf. fr. additionnel]. Vezi definitia »
FRACTÁL, -Ă, fractáli, -e, s. m. și adj. (Mat.) 1. Adj. Care se referă la sau ține de fractali (2). ◊ Obiect fractal, geometrie fractală. 2. S. m. Model matematic sau obiect real care își menține forma de bază fragmentată și neregulată la varierea scării de observație. [GDLC] Vezi definitia »
MINERÁL, -Ă, minerali, -e, s. n., adj. 1. S. n. Corp solid, cu o anumită compoziție chimică, care se găsește în natură în stare cristalină sau amorfă, în componența rocilor și a minereurilor. 2. Adj. Care conține minerale (1), care ține de minerale, privitor la minerale, de natura mineralelor. ◊ Apă minerală sau ape (ori izvoare) minerale = apă care conține în soluție săruri, gaze sau substanțe radioactive și care îi conferă proprietăți terapeutice; p. ext. loc, stațiune etc. unde se găsesc asemenea ape; tratament făcut cu astfel de ape. Ulei mineral = ulei obținut prin distilarea țițeiului. – Din fr. minéral, lat. mineralis. Vezi definitia »
INTRATRAHEÁL, -Ă adj. în, din interiorul traheei. (< engl. intratracheal) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z