Definita cuvantului blastomer
BLASTOMÉR s. n. celulă din segmentarea zigotului în prima fază. (< fr. blastomère)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu blastomer
LĂICÉR, lăicere, s. n. (Reg.) Covor țărănesc de lână care se așterne pe jos sau cu care se împodobesc la țară lavițele și pereții. [Pr.: lă-i-.Var.: lăvicér s. n.] – La(v)iță + suf. -ar. Vezi definitia »
pléter, plétere, s.n. (reg.) 1. gard de stuf, nuiele de alun și de salcie care oprește ieșirea peștelui din baltă în râu. 2. împletitură de nuiele; leasă. 3. nuia de împletit garduri. 4. șnur sau panglică cu care își împletesc femeile cozile. 5. părul femeilor împletit în cozi. 6. (cu sens colectiv) crengile lăsate în jos la salcie sau mesteacăn. Vezi definitia »
BAEDEKER s.n. (Rar) Ghid al unui oraș sau al unei țări, alcătuit pentru uzul turiștilor. [Pron. bédecher. / < Baedeker – editor și scriitor german care a alcătuit o colecție de asemenea ghiduri]. Vezi definitia »
PLASTOMÉR s.m. (Chim.) Produs macromolecular care, în anumite condiții de temperatură, poate suferi deformații permanente. [< fr. plastomère, cf. gr. plastos – modelat, meros – parte]. Vezi definitia »
BIOINGINÉR, -Ă, bioingineri, -e, s. m. și f. Specialist în bioinginerie. [Pr.: bi-o-in-] – Din bioinginerie (după engl. bioengineer). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z