Definita cuvantului boicot
BOICÓT s. n. mijloc de constrângere constând în întreruperea organizată a relațiilor economice, politice etc. cu o țară, cu o întreprindere etc., în semn de protest. (< fr. boycott)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu boicot
PSEUDOPATRIÓT, -Ă, pseudopatrioți, -te, s. m. și f. Fals, pretins patriot (1); patriotard. [Pr.: pse-u-do-pa-tri-ot] – Pseudo- + patriot. Vezi definitia »
PINÓT, pinoturi, s. n. Numele mai multor soiuri de viță de vie superioare de origine franceză, cultivate pentru obținerea vinului; p. ext. vin produs din strugurii acestor soiuri. [Pr.: pinó] – Din fr. pinot. Vezi definitia »
COMPATRIÓT, -OÁTĂ s.m. și f. Persoană din aceeași țară cu altcineva, considerată în raport cu acesta. [Pron. -tri-ot. / < fr. compatriote]. Vezi definitia »
Robot ale carui dimensiuni sunt de ordinul nanometrilor, care au posibilitatea de a efectua operatii si de a manipula obiecte la cea scara. Astfel de robot sunt ipotetici. Vezi definitia »
1.Zgomot produs la intervale scurte de timp de un obiect (tablă) care stă in bătaia vântului. 2.Zgomotul produs de sistemul bielă-manivelă. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z