Definita cuvantului bombardier
BOMBARDIÉR I. s. n. avion de bombardament. II. s. m. militar din echipajul unui bombardier (I). (< fr. bombardier)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu bombardier
ȘÉVER s. n. unealtă așchietoare de oțel folosită pentru șeveruire, pentru supernetezirea roților dințate. (< rus. șever, engl. shaver) Vezi definitia »
CALDER [cɔ:ldə], Alexander (1898-1976), sculptor american. Inițial, lucrări în lemn și sîrmă, apoi structuri mecanice din tablă și sîrmă, denumite de Hans Arp „Stabile” („Văduva neagră”) și structuri delicate, cinetice pe care Marcel Duchamp le numește „Mobile” („Capcană cu homari și cozi de pește”). Vezi definitia »
SEMIBURSIÉR, -Ă, semibursieri, -e, adj., s. m. și f. (Elev sau student) care primește doar o parte din cuantumul unei burse integrale. [Pr.: -si-er] – Semi- + bursier. Vezi definitia »
ȘÚBER, șubere, s. n. 1. (Tehn.) Dispozitiv cu care se reglează închiderea sau deschiderea unui orificiu de trecere pentru lichide sau gaze. 2. (Min.) Dispozitiv în formă de pâlnie, prevăzut cu un organ de reglare, montat la capătul inferior al unui rostogol, prin care alunecă materialul care se încarcă în vagonete. – Din germ. Schieber. Vezi definitia »
POLIESTÉR s.m. Ester multiplu. [Pron. -li-es-. / < fr. polyester]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z