Definita cuvantului bufeting
BUFETING BÁFTING/ s. n. vibrație neregulată rezultând dintr-o scurgere nestaționară care se produce la avioane grele cu viteze joase, la avioane cu viraj sau în regim transsonic. (< engl. buffeting)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu bufeting
PÁRCHING s.n. v. parking. Vezi definitia »
fióng, fiónguri, s.n. (înv. și reg.) 1. fundă (făcută din panglici și ciucuri) purtată de femei ca podoabă pe cap. 2. plantă erbacee cu tulpini întinse pe pământ, cu flori albastre, roșii sau albe și cu frunze lucioase; saschia. Vezi definitia »
BRANTING, Karl Hjalmar (1860-1925), om politic suedez. Lider al Partidului Social-Democrat din Suedia, unul dintre conducătorii Internaționalei a II-a. Prim-min. (1920-1925, cu întreruperi). Ca ministru al Afacerilor Străine (1921-1923), a reprezentat țara sa la numeroase conferinte postbelice. Premiul Nobel pentru pace (1921). Vezi definitia »
módelling (angl.) s. n., art. módellingul Vezi definitia »
MINESÁNG s.n. Poezie lirică de curte germană din evul mediu după modelul folclorului german și sub influența trubadurilor provensali. [Pron. -zang, scris și minnesang. / < germ. Minnesang – cântec de dragoste]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z