Definita cuvantului cambriolaj
CAMBRIOLÁJ s. n. cambriolare. (< fr. cambriolage)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu cambriolaj
METRÁJ, metraje, s. n. Lungime a unui material (măsurată în metri); cantitate de material, în special de țesături (care se vinde sau se măsoară cu metrul). ◊ (Film de) scurt metraj = film care are o lungime de maximum l500 de m de peliculă. (Film de) lung metraj = film care are o lungime mai mare de l500 m de peliculă. – Din fr. métrage. Vezi definitia »
TANÁJ s. n. tăbăcire a pieilor. (< fr. tannage) Vezi definitia »
PELERINÁJ, pelerinaje, s. n. Călătorie pe care credincioșii o fac într-un loc considerat sfânt. ♦ Călătorie făcută într-un loc renumit (din punct de vedere istoric sau cultural). ♦ P. gener. Călătorie, plimbare (în diverse locuri). ♦ Trecere continuă, perindare. – Din fr. pèlerinage. Vezi definitia »
CARELÁJ s.n. Dispunere a elementelor care învelesc o construcție în formă de figuri geometrice. ♦ Pardoseală, pavaj alcătuit din piese așezate în carouri. [< fr. carrelage]. Vezi definitia »
BUCLÁJ, buclaje, s. n. Totalitatea buclelor de pe pielea unui miel. ♦ Forma, mărimea și structura buclelor unei pielicele de miel. – Din fr. bouclage. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z