Definita cuvantului cancanier
CANCANIÉR, -Ă adj., s. m. f. bârfitor. (< fr. cancanier)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu cancanier
DRÁGSTER s.n. Cursă automobilistică la care preocuparea principală este atingerea unei viteze cât mai mari pe o distanță scurtă, de obicei 400 m sau un sfert de milă, cu plecarea de pe loc. ♦ Mașină în formă ciudată constituită dintr-un șasiu de bare din oțel sudate foarte alungit, în partea din față cu două roți subțiri și ușoare, iar în spate având două roți cu anvelope mari și rezistente, folosită în astfel de curse. [< engl. dragster]. Vezi definitia »
muchér, muchére, s.n. (reg.) 1. grindă cu două muchii. 2. rindea mare de făcut muchia scândurilor. 3. varietate de grâu cu patru rânduri de spic. Vezi definitia »
FIȘIER, fișiere, s. n. (Inform.) Stoc și structură de informații înrudite, asociate, identificabilă după nume; unitate de bază pentru stocarea informației, care îi permite calculatorului să distingă un set de informații de altul. Vezi definitia »
STÁRTER, (1) starteri, s. m., (2, 3) startere, s. n. 1. S. m. Persoană care dă semnalul de plecare într-o cursă sportivă. 2. S. n. Carburator auxiliar folosit la pornirea unui motor cu ardere internă. 3. S. n. Dispozitiv care servește la aprinderea lămpilor fluorescente. – Din fr., engl. starter. Vezi definitia »
FESIÉR, -Ă adj. Din regiunea feselor, care aparține feselor. [Pron. -si-er. / < fr. fessier]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z