Definita cuvantului carosa
CAROSÁ vb. tr. a proiecta, a produce sau a monta o caroserie. (< fr. carrosser)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu carosa
PROPULSÁ vb. I. tr. A imprima o mișcare de înaintare cu ajutorul unui propulsor; a împinge, a porni. [P.i. -sez. / < fr. propulser, cf. lat. propulsare]. Vezi definitia »
CHIPARISSA, Nicolae (sec. 17-18), cronicar moldovean, de origine greacă. Autor al unei cronici de curte, în limba greacă, în care se relatează evenimentele petrecute între 1716 și 1717, în timpul celei de-a treia domnii a lui Mihai Racoviță. Vezi definitia »
Piesa de metal care se introduce intre alte doua piese (din care una este fixa si alta reglabila) pentru a aduce la orizontala sau verticala piesa reglabila. Adaosul respectiv poate fi de diverse grosimi si se introduce individual sau in pachet intre piesele respective. Vezi definitia »
BĂNEASA 1. Lac antropogen, de baraj, pe valea Colentinei în N municipiului București; 0,45 km2 (din care 0,40 km2 asanat). Loc de agrement și bază pentru sporturi nautice. 2. Com. în jud. Constanța; 5.594 loc. (1991). 3. Com. în jud. Galați; 2.465 loc. (1991). 4. Com. în jud. Giurgiu; 6.498 loc. (1991). Stație de c. f. Vezi definitia »
DEGRESÁ vb. I. tr. A îndepărta petele de grăsime. ♦ A scoate grăsimea dintr-un aliment. [< fr. dégraisser]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z