Definita cuvantului carosa
CAROSÁ vb. tr. a proiecta, a produce sau a monta o caroserie. (< fr. carrosser)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu carosa
INTERESÁ, interesez, vb. I. 1. Tranz. A stârni, a trezi interesul cuiva; a reține atenția cuiva. ◊ Expr. Ce te interesează? = ce-ți pasă? ce importanță are? ce te privește? ♦ A face pe cineva părtaș la o acțiune, la un câștig. 2. Refl. (Cu determinări introduse prin prep. „de”, mai rar „la”) A arăta interes pentru cineva sau ceva, a-și da (tot) interesul, a avea grijă, simpatie. ♦ A se informa, a întreba despre cineva, despre ceva, a căuta să afle. – Din fr. (s')intéresser, it. interessare. Vezi definitia »
PLUSÁ, plusez, vb. I. Intranz. A miza la un joc de cărți mai mult decât au mizat toți cei dinainte; a mări miza. – Din plus2. Vezi definitia »
EMUSÁ vb. I. tr. (Franțuzism) A reda mai șters, cu puțină vioiciune; a slăbi; a atenua. [ < fr. émousser]. Vezi definitia »
TASÁ vb. I. 1. refl. (Despre terenuri, materiale, construcții etc.) A se îndesa, a-și coborî nivelul, a se lăsa, a se afunda sub povara propriei lor greutăți; a se turti. 2. tr. A îndesa, a compacta. [P.i. 3 -sează. / < fr. tasser]. Vezi definitia »
TRANSGRESÁ vb. I. tr. (Liv.) A trece dincolo de o limită, a cotropi. [< fr. transgresser, cf. lat. transgredior – a trece dincolo]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z