Definita cuvantului cofraj
COFRÁJ s. n. tipar de lemn sau de metal în care se toarnă betonul în stare fluidă. (< fr. coffrage)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu cofraj
masaj, masaje s. n. (eufem.) 1. contact sexual (al unei prostituate care lucrează sub acoperirea de maseuză). 2. joc erotic premergător actului sexual. Vezi definitia »
MENÁJ, menajuri, s. n. 1. Conducere a treburilor casnice; activitatea gospodinei; gospodărie. ◊ Școală de menaj = școală specială pentru fete, în care se predau noțiuni de gospodărie. Obiect de menaj = obiect de uz casnic. 2. Căsnicie. ◊ Familie. [Pl. și: menaje] – Din fr. menage. Vezi definitia »
PLOMBÁJ s.n. Plombare. ♦ Umplere a unei cavități patologice cu o substanță solidă, inalterabilă. [< fr. plombage]. Vezi definitia »
CHILOMETRÁJ, chilometraje, s. n. v. KILOMETRAJ. Distanța în kilometri dintre un punct al unei căi de comunicație și un punct de plecare, măsurată în lungul acestei căi. ◊ Distanța în kilometri parcursă de un vehicul într-un anumit timp. ◊ Instrument de măsură montat la unele vehicule pentru a înregistra distanțele parcurse de vehicul sau viteza de deplasare. (sil. -traj) [Scris și: chilometraj] – Din fr. kilométrage. – [DEX '98] Vezi definitia »
SETAVERÁJ s.n. Diferența dintre seturile câștigate și cele pierdute la jocurile de tenis și de volei. [< engl. set-average]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z