Definita cuvantului colergang
COLERGÁNG s. n. moară cu tăvălugi verticali, folosită la măcinare în industria pigmenților și a coloranților. (< germ. Kollergang)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu colergang
LEASING s.n. Sistem de finanțare a investițiilor, constând din închirierea de materiale, mașini și utilaje moderne de la societăți specializate. [Pron. lí-zin. / < engl. leasing]. Vezi definitia »
WINDOW-DRÉSING s. n. (fin.) metodă practicată de băncile occidentale care, pentru a-și prezenta bilanțul anual cu mai multe depuneri și cu mai multe active la alte bănci, depun una la alta sume care în primele zile ale anului următor sunt retrase. (< engl. window-dressing) Vezi definitia »
DEALING DÍ-/ s. n. (la jocul de cărți) împărțitul cărților. (< engl. dealing) Vezi definitia »
HANG, (2) hanguri, s. n. 1. (În expr.) A ține hangul = a) a acompania o melodie; b) fig. a însoți, a întovărăși; c) fig. a ține partea cuiva, aprobând tot ce face și ce spune; a face pe placul cuiva, a cânta cuiva în strună. 2. (Reg.) Nume dat unor instrumente sau unor părți ale instrumentelor muzicale care servesc pentru a ține acompaniamentul. – Din magh. hang „sunet, ton, glas”. Vezi definitia »
FEELING [FÍLIN] s.n. stare afectivă; intuiție afectivă. ◊ (muz.) sentiment, simțire, sensibilitate. (< engl. feeling) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z