Definita cuvantului competitivitate
COMPETITIVITÁTE s. f. calitatea de a fi competitiv. (< fr. compétitivité)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu competitivitate
FORMALITÁTE s. f. 1. formă, regulă care trebuie respectată la îndeplinirea unui act pentru a-i da valabilitate. 2. ceremonie, etichetă impusă de uzanțe, de politețe. (< fr. formalité) Vezi definitia »
INTEGRITÁTE s. f. 1. calitatea celui integru; cinste, probitate, onestitate. 2. calitatea de a fi întreg, intact. ♦ ~ teritorială = principiu de bază al dreptului internațional care interzice dezmembrarea și încălcarea teritoriului unui stat. (< fr. intégrité, lat. integritas) Vezi definitia »
este un portal și motor de căutare, considerat a fi fost primul motor de căutare performant. În prezent, oferă unele dintre cele mai populare servicii online, toate bazate pe un cont unic: un serviciu de e-mail (Yahoo! Mail), având spațiu de stocare nelimitat, un program de conversație pe internet (Yahoo! Messenger), știri (Yahoo! News), călătorii (Yahoo! Travel) și multe altele.Yahoo! a fost la început denumit „Ghidul lui Jerry și David despre rețeaua mondială de calculatoare”. Numele Yahoo! vine de la specia „Yahoo”, un fel de oameni-maimuță, întâlniți în „Călătoriile lui Gulliver”, de Jonathan Swift. Vezi definitia »
CONVERTIBILITÁTE, convertibilități, s. f. Drept al deținătorului unor bancnote de a pretinde și obligația băncii care le-a emis de a schimba bancnotele, la cerere, cu aur sau cu devize-aur la paritatea oficială. – Din fr. convertibilité. Vezi definitia »
OÁSPETE, oaspeți, s. m. 1. Persoană care vizitează pe cineva în casa acestuia; cel căruia i se oferă ospitalitate; musafir, invitat. ♦ Persoană (oficială) care vizitează o țară, o instituție sau asistă (ca invitat, ca reprezentant) la o solemnitate, la un spectacol etc. 2. (Reg.) Nuntaș. [Var.: oáspe, oáspăt s. m.] – Lat. hospes, -itis. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z