Definita cuvantului confidențialitate
CONFIDENȚIALITÁTE s. f. caracter confidențial. (< confidențial + -itate)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu confidențialitate
CONSANGVINITÁTE s. f. 1. relație genetică între indivizi dintr-un strămoș comun. ◊ înrudire de sânge. 2. calitate a unor roci magmatice de a fi asociate din punct de vedere petrografic. (< fr. consanguinité, lat. consanguinitas) Vezi definitia »
CAPACITÁTE, capacități, s. f. 1. Volum al unui recipient. 2. Însușirea de a fi încăpător; mărime care reprezintă cantitatea maximă de materii sau de energie pe care o poate acumula un corp, un sistem etc. ◊ Măsuri de capacitate = măsuri cu care se determină volumul lichidelor, al cerealelor etc. 3. Posibilitatea pe care o are un corp, un sistem etc. de a acumula o cantitate de materii sau de energie. 4. Posibilitatea de a lucra într-un domeniu, de a realiza ceva. ♦ Posibilitatea, însușirea morală sau intelectuală a cuiva; aptitudine. ♦ Persoană capabilă. 5. Însușirea de a face acte juridice valabile. – Din fr. capacité, lat. capacitas, -atis. Vezi definitia »
SUDABILITÁTE s. f. Însușirea unui metal de a se îmbina prin sudare cu un alt metal de aceeași compoziție. – Din fr. soudabilité. Vezi definitia »
STINJEN.-Unitate de masura a lungimii in Romania egala cu 1,96 me,iar in moldova egala cu 2,23 m liniari.Luat din ;Mic dictionar enciclopedic din 1972. Vezi definitia »
PROPRIETÁTE s.f. 1. Dreptul de a deține, de a se folosi de un bun; stăpânire. 2. Ceea ce constituie obiectul unei stăpâniri; bun, avere, avut. 3. Însușire, calitate caracteristică a unui lucru; caracter distinctiv. 4. Calitatea unui cuvânt, a stilului de a reda precis ideea exprimată. [Pron. -pri-e-. / cf. fr. propriété, lat. proprietas]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z