Definita cuvantului corectitudine
CORECTITÚDINE s. f. 1. însușirea de a fi corect. ◊ calitate generală a stilului constând în respectarea regulilor gramaticale, ortografice și de punctuație. 2. ținută, purtare corectă; cinste. 3. (log.) însușire a gândirii care respectă legile logice. (< lat. correctitudo)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu corectitudine
SESIÚNE s.f. Perioadă de timp în care membrii unui organ reprezentativ, al unei instituții științifice etc. rămân împreună, adunându-se la ședințele de lucru. ♦ Perioadă de timp în care se țin adunări de lucru, de comunicări ale unei instituții științifice, didactice etc.; (p. ext.) ședințele ținute în această perioadă de timp. ♦ Sesiune de examene = perioadă de timp în care au loc examene. [Pron. -si-u-. / cf. fr. session, lat. sessio]. Vezi definitia »
a se ține bine expr. a se menține într-o formă fizică bună raportată la vârsta biologică reală. Vezi definitia »
filoane de metal pretios (sens dedus din context; n-am gasit inca pe net o definitie mai exacta sau cuvintul la sg.). nu va interesati dvs? Vezi definitia »
NEGRITÚDINE s. f. ansamblu de cercetare, fel de a gândi și a simți proprii rasei negre. (< fr. négritude, engl. negritude) Vezi definitia »
MĂSCĂRICIÚNE, măscăriciuni, s. f. (Înv.) Vorbă, gest, purtare trivială; măscărie. – Măscări + suf. -ciune. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z