Definita cuvantului cumul
CÚMUL s. n. 1. deținere a mai multor funcții, atribuții etc. de către o singură persoană. 2. (gram.) deținere a mai multor valori sau funcții de către un cuvânt, o expresie. (< fr. cumul, lat. cumulus)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu cumul
siminócul s.m. art. (reg.) numele unui dans popular; melodie după care se execută acest dans. Vezi definitia »
GRUPÚSCUL s. n. (fam.) grup foarte mic, neînsemnat. (< fr. groupuscule) Vezi definitia »
Termenul „nosocomial” vine din cuvintele grecești: „nosus” care înseamnă „boală” si „komeion” care înseamnă „a îngriji”. Prin urmare, termenul „nosocomial” se aplică tuturor bolilor contractate de un pacient pe timpul unui tratament medical. Totuși, termenul „nosocomial” și-a redus în timp aria de acoperire, astfel încât astăzi se referă doar la spitale și este sinonim cu bolile contractete în spital. Vezi definitia »
a pune botul expr. 1. (adol.) a se păcăli, a se fraieri. 2. (obs.) a practica sex oral. 3. (d. conducătorii auto) a tăia calea unei mașini care se deplasează în aceeași direcție; a efectua o depășire într-un ambuteiaj. 4. a fi de acord; a crede (o afirmație). 5. a se bosumfla. Vezi definitia »
BARBU Lăutarul (pe numele adevărat Vasile Barbu) (c. 1780-c. 1860, n. Iași), cîntăreț, cobzar și violonist român. Descendent al unei familii de lăutari, cunoscute din sec. 17; în mai multe rînduri staroste al breslei lăutarilor. Autor de melodii lăutărești. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z