Definita cuvantului cumulonimbus
CUMULONÍMBUS s. m. formație de nori de culoare albă la vârf și cenușie la bază, care (între 50 m și 6 km) produc precipitații abundente sub formă de averse. (< fr. cumulonimbus)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu cumulonimbus
JUS s.n. În gastronomie, suc rezultat din prăjirea cărnii în grăsime (în jargon profesional numit: jiu); din fr. jus. Vezi definitia »
PAPILOMAVIRUS s.n. Virusurile papilomatozei sunt virusuri care produc leziuni cutanate și mucoase. La femeie, infecția genitală cu virusurile papilomatozei poate favoriza dezvoltarea unui cancer de col uterin. Ea se manifestă prin aparitia unor veruci (negi) sau excrescențe, denumite creastă de cocoș, care se transmit pe cale sexuală. Vezi definitia »
FRACTOCÚMULUS s.m. Fragment de cumulus rupt de vânt, situat la joasă altitudine. [< fr. fractocumulus]. Vezi definitia »
DISPÚS, -Ă adj. Aflat într-o stare sufletească potrivită pentru a face un lucru; gata să... ◊ A fi bine dispus = a avea bună dispoziție, a fi vesel; (fig.) a fi ușor amețit de băutură; a fi prost dispus = a fi indispus. [< dispune]. Vezi definitia »
ARCTURUS [s.pr.! – CM] (< gr. arkturos, din arktos „urs” si oura „coada”, ASTR.) una din cele mai luminoase stele din emisfera boreală. Face parte din constelația Boarul și este de mărimea stelară zero. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z