Definita cuvantului debenzola
DEBENZOLÁ vb. tr. a elimina benzenul din gazele rezultate la cocsificarea cărbunelui. (< fr. débenzoler)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu debenzola
TUTELÁ vb. tr. a avea pe cineva în grijă; a proteja, a patrona. (< tutelă) Vezi definitia »
MULÁ vb. I. tr. 1. a da formă unui material plastic prin presare în tipare sau în matrițe. ◊ (fig.) a modela, a fasona. 2. a scoate în relief, a contura corpul omenesc sau o parte a lui. II. refl. (despre haine etc.) a lua perfect forma corpului. (< fr. mouler) Vezi definitia »
RULÁ, rulez, vb. I. Tranz. 1. A înfășura manual sau mecanizat un material textil pe un sul de lemn sau metalic, formând un rulou (1). 2. A proiecta un film pe ecran într-o sală de cinematograf. 3. A face să circule bunuri, bani, investindu-i în afaceri. 4. A deplasa un corp prin rostogolire sau prin alunecare pe o cale fixă. ♦ (Livr.; despre vehicule) A înainta prin intermediul unor roți sau role. 5. A netezi sau a întinde o suprafață prin apăsare cu un obiect în rostogolire. – Din fr. rouler. Vezi definitia »
CONGRATULÁ, congratuléz, vb. I. Tranz. și refl. recipr. A (se) felicita (reciproc). – Din fr. congratuler. Vezi definitia »
KAMÁLA s.m. (Bot.) Arbore din India ale cărui fructe furnizează o pulbere de culoare roșie-portocalie. ♦ Pulberea însăși. [< fr. kamala < cuv. sanscrit]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z