Definita cuvantului demenaja
DEMENAJÁ vb. tr., intr. a goli, a transporta mobila dintr-o locuință; a schimba o locuință, a (se) muta. (< fr. déménager)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu demenaja
ERIJÁ, erijez, vb. I. Refl. (Urmat de determinări introduse prin prep. „în”) A-și atribui fără nici un drept o situație, un rol care conferă autoritate, a se da drept..., a voi să treacă drept... – Din fr. ériger. Vezi definitia »
DIRIJÁ, dirijéz, vb. I. Tranz. A conduce, a îndruma o instituție, o organizație, o activitate etc. ♦ Spec. A conduce o orchestră, un cor (în calitate de dirijor). – Din fr. diriger. Vezi definitia »
îmboborojá, îmboborojéz, vb. I (reg.) a (se) înfofoli. Vezi definitia »
BAROJA [baróha] Y NESSI, Pio (1872-1956), romancier și eseist spaniol. Reprezentant al generației de la ’98. Spirit pesimist, anarhic și paradoxal, a exprimat în bogata sa operă realistă cultul energiei și al libertății individuale; trilogia pămîntului basc („Casa Aizgorri”, „Majoratul lui Labraz”, „Zalaican aventurierul”); descrierea lumii interlope madrilene în trilogia „Lupta pentru viață”; romanul fluviu „Memoriile unui om de acțiune” (22 vol.). Vezi definitia »
REȘARJÁ vb. tr. a încărca un furnal cu o nouă șarjă. (< fr. recharger) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z