Definita cuvantului dez
DEZ- elem. des-.

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu dez
PAKISTANÉZ, -Ă, pakistanezi, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Pakistanului sau este originară de acolo. 2. adj. Care aparține Pakistanului sau pakistanezilor (1), privitor la Pakistan sau la pakistanezi, originar din Pakistan. – Pakistan (n. pr.) + suf. -ez. Vezi definitia »
scoțéz, -ă, adj. (înv.) care aparține Scoției sau scoțienilor; privitor la aceștia; scoțian. Vezi definitia »
CUBANÉZ, -Ă, cubanezi, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Cubei sau este originară de acolo. 2. Adj. care aparține Cubei sau cubanezilor (1), referitor la Cuba sau la cubanezi. – Cuba (n. pr.) + suf. -ez. Vezi definitia »
BURUNDÉZ, -Ă, burundézi, -e, s.m. și f., adj. 1. S.m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a statului Burundi sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține statului Burundi sau burundezilor (1.), privitor la Burundi sau la burundezi, originar din Burundi. (cf. fr. burundais) Vezi definitia »
seychelléz (referitor la Seychelles) [pron. seișeléz] (-chel-) adj. m., s. m., pl. seychellézi; adj. f., s. f. seychelléză, pl. seychelléze Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z