Definita cuvantului drapeu
DRAPÉU s. n. cută, fald (al unui veșmânt). (< fr. drapé)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu drapeu
JOCHÉU s. m. călăreț profesionist care călărește caii la curse și la antrenamente. (< fr., engl. jockey) Vezi definitia »
ATÉU, -ÉE, atei, -ee, s.m. și f. Adept al ateismului; persoană care nu crede în existența unei, sau mai multor ființe supranaturale, superioare omului. – Din fr. athée, lat. atheus. Vezi definitia »
CAREU, careuri, s.n. (În gastronomie) Piesă constând dintr-un ansamblu de 7-9 cotlete (de vițel, de batal, de miel, de porc), legate în formă de spalier sau coroană, fripte sau brezate; fr. carrée; germ. Karree. Vezi definitia »
TERMORELÉU s. n. releu comandat de modificarea temperaturii mediului ambiant ori de căldura dezvoltată prin trecerea curentului electric prin elementul sensibil. (< fr. thermorelais) Vezi definitia »
ESÉU s.n. 1. Studiu de proporții reduse, în care autorul atacă probleme de ordin filozofic, literar, științific etc., expunând un punct de vedere personal, fără a epuiza subiectul. 2. Încercare; probă. ♦ (Filat.) Probă preliminară de mărci poștale pe hârtie și în culori diferite, din care se alege cea care va rămâne prototipul definitiv al întregului tiraj. 3. (La rugbi) Așezarea mingii la sol, dincolo de linia de but a adversarilor. [Pl. -uri. / < fr. essai]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z