Definita cuvantului dromader
DROMADÉR s. m. cămilă cu o singură cocoașă din nordul Africii și din sud-vestul Asiei, la călărit și transport. (< fr. dromadaire, lat. dromaderius)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu dromader
IMPÚBER, -Ă, impuberi, -e, adj. (Livr.) Care nu a atins vârsta pubertății. – Din fr. impubère, lat. impubes, -eris. Vezi definitia »
TAKE-OVER TEIC-ÓUVĂR/ s. n. practică curentă prin care o corporație mai puternică acaparează una mai slabă împotriva voinței celei din urmă printr-o operațiune de bursă care ridică peste noapte valoarea acțiunilor corporației, făcând ca oferta să fie irezistibilă pentru acționari. (< engl. take-over) Vezi definitia »
ȘIFONIÉR, șifoniere, s. n. Dulap în care se păstrează hainele și lenjeria. [Pr.: -ni-er.Var.: șifoniéră s. f.] – Din fr. chiffonnier. Vezi definitia »
FACOCÉR s.m. (Zool.) Specie de mistreț din Africa, cu botul mare și turtit și cu colții curbați. [< fr. phacochère]. Vezi definitia »
CANADIAN RIVER [kaneídiən rívə], rîu în partea central-sudică a S.U.A., afl. dr. al rîului Arkansas; 1.458 km. Izv. din culmea Sangre de Cristo (M-ții Stîncoși) și străbate Pod. Llano Estacado. Trece prin Oklahoma City. Irigații și hidroenergie. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z