Definita cuvantului ecruisa
ECRUISÁ vb. tr. a întări suprafața unui metal prin deformarea acestuia la rece. (după fr. écrouir)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu ecruisa
COINTERESÁ, cointeresez, vb. I. Tranz. A face ca cineva să fie interesat într-o acțiune comună împreună cu altul (sau cu alții); a stimula interesul cuiva pentru ceva (prin recompense materiale sau morale). [Pr.: co-in-] – Din cointeresat (derivat regresiv). Cf. fr. cointeresser. Vezi definitia »
RECLASÁ vb. tr. 1. a clasa din nou. 2. a reeduca un condamnat, un delincvent, pentru a(-l) reabilita. (< fr. reclasser) Vezi definitia »
PARSA, parsez, vb. 1. A citi (de către o mașină automată) un text sau șir de caradtere, identificând elementele sale componente. – en. parse Vezi definitia »
BISÁ vb. tr. 1. a cere din sală repetarea unui număr din programul artistic al unei reprezentații, reluarea unei arii. 2. a repeta la cererea publicului (o arie). (< fr. bisser) Vezi definitia »
DEPRESÁ, depreséz, vb. I. Tranz. 1. A desface cu presa un ansamblu de două piese care au contact forțat. 2. A rări puieții crescuți prea des, pentru a se dezvolta normal. 3. A modifica proprietățile superficiale ale minereurilor cu ajutorul depresantelor. – Din fr. dépresser. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z