Definita cuvantului elaterită
ELATERÍTĂ s. f. amestec de hidrocarburi naturale din grupul ozocheritei, care combinat cu diferite cauciucuri, servește la fabricarea unor izolanți electrici. (< fr. élatérite)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu elaterită
ȚẤRĂ s. f. (Pop.) Ruptură, zdreanță. ◊ Loc. adj. și adv. O țâră = puțin, nițel. ◊ Expr. A se face țâră = a) a se rupe, a se face bucăți; b) a se ghemui de frică. – Et. nec. Vezi definitia »
PRESUPUNCTÚRĂ, presupuncturi s. f. Variantă a acupuncturii care constă în masarea și presarea unor puncte ale tegumentului cu activitate biologică deosebită. – Pres[iune] + [ac]upunctură. Vezi definitia »
PERISPONDILÍTĂ s.f. Inflamație (reumatică) a țesuturilor din jurul vertebrelor. [Cf. fr. périspondilite]. Vezi definitia »
SERICICULTÚRĂ s.f. Ramură a zootehniei care se ocupă cu creșterea viermilor de mătase. [< fr. sériciculture, cf. lat. sericum – mătase, cultura – creștere]. Vezi definitia »
MANDOLÍNĂ s. f. instrument muzical din familia lăutei, cu cutia de rezonanță foarte boltită și corzi duble de metal, puse în vibrație cu un plectru. (< fr. mandoline, it. mandolina) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z