Definita cuvantului elodion
ELODIÓN s. n. instrument muzical asemănător armoniului, pe care l-a precedat. (< fr. élodion)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu elodion
DON s.m. Titlu de curtoazie cu care spaniolii se adresează bărbaților. [< sp. don]. Vezi definitia »
CHESÓN, chesoane, s. n. 1. Vehicul de artilerie, tras de cai, format dintr-o ladă de tablă închisă, împărțită în compartimente, destinat pentru transportul muniției. 2. Fiecare dintre despărțiturile cu pereți metalici care se fac la o navă, cu scopul de a evita pătrunderea masivă a apei în caz de avarie. ♦ Dulap pentru păstrarea efectelor pe bordul unei nave. 3. Construcție de beton, de oțel etc. de forma unei cutii, care servește la executarea fundațiilor sub apă sau în terenurile umede, precum și la repararea unei nave sub linia de plutire. – Din fr. caisson. Vezi definitia »
a face avion expr. 1. a comite un viol în grup, a întreține raporturi sexuale pe rând cu aceeași femeie. 2. (deț.) a transmite un mesaj. Vezi definitia »
milión (milioáne), s. n. – O mie de mii. – Mr. miliune. Fr. million, parțial prin intermediul pol. milion (sec. XVII). – Der. milionar, adj., din fr. millionnaire. Mr., din it. miglione, prin intermediul ngr. μιλλιούνι. Vezi definitia »
CENTÓN s. n. lucrare în versuri sau în proză din fragmente de la diferiți autori. ◊ lucrare, operă fără originalitate; plagiat. (< fr. centon) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z