Definita cuvantului estompă
ESTÓMPĂ s. f. 1. bastonaș de piele sau de hârtie răsucită, cu care se estompează desenele. 2. desen executat cu estompa (1). (< fr. estompe)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu estompă
a o lua la moacă expr. a primi o bătaie zdravănă. Vezi definitia »
HELIANTÍNĂ s.f. Indicator colorat roșu în mediu acid, portocaliu în mediu neutru și galben în mediu bazic; metiloranj. [< fr. hélianthine]. Vezi definitia »
MÁNȘĂ s.f. 1. Pârghie cu care pilotul comandă aripioarele și profundorul unui avion. ♦ Țintă aeriană (remorcată de avioane) pentru exerciții de tragere din avioane sau cu artileria antiaeriană. 2. Fiecare dintre etapele în care se împarte o probă de tir (corespunzând unui anumit număr de focuri trase), un concurs de călărie etc. V. repriză. [< fr. manche]. Vezi definitia »
SILVOTÚNDRĂ s.f. Regiune din sudul tundrei în care alternează insule de pădure și de stepă. [< silvo- + tundră]. Vezi definitia »
FIÓLĂ, fiole, s. f. Flacon (mic) de sticlă, cu gâtul strâmt, închis ermetic, în care se păstrează de obicei medicamente (în special lichide sau pulberi sterile injectabile); ampulă. [Pr.: fi-o-] – Din fr. fiole. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z