Definita cuvantului fasmide
FASMÍDE s. f. pl. familie de insecte, cu sau fără aripi, cu corpul drept, lung și subțire, din țările calde. (< fr. phasmidés)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu fasmide
FAETONÍDE s. f. pl. familie de păsări pelicaniforme: faetonul2. (< fr. phaétonides) Vezi definitia »
SERANÍDE s. f. pl. familie de pești marini care trăiesc pe lângă coastele stâncoase: lavracul. (< lat. serranidae) Vezi definitia »
DESCÍNDE, descínd, vb. III. Intranz. 1. A-și avea originea, a se trage din cineva. 2. A se da jos, a coborî. 3. A ajunge (și a se opri) într-un loc; a trage (la un hotel, la o gazdă). 4, (Despre organele forței publice) A se deplasa, a sosi la fața locului în vederea unei investigații sau a unei percheziții. [Perf. s. descinséi, part. descíns] – Din lat. descendere, fr. descendre. Vezi definitia »
PALMIPÉDE s.n.pl. Grup de păsări înotătoare cu degetele împreunate printr-o pieliță; (la sg.) pasăre din acest grup. [Sg. palmiped. / < fr. palmipèdes, cf. lat. palma – palmă, pes – picior]. Vezi definitia »
POMATOMÍDE s. n. pl. familie de pești marini, răpitori, cu corpul alungit și turtit lateral: lufarul. (< lat. pomatomidae) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z