Definita cuvantului foaier
FOAIÉR s. n. 1. sală a unui teatru unde se reunesc actorii. 2. încăpere destinată spectatorilor în pauzele dintre acte. (< fr. foyer)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu foaier
CÓRONER s. m. ofițer de poliție judiciară în Anglia și S.U.A. (< engl. coroner) Vezi definitia »
ÁER2, aere, s. n. (Bis.) 1. Bucată de stofă sau de pânză, de obicei pictată sau țesută cu imaginea lui Cristos mort, cu care se acoperă vasele liturgice. 2. Epitaf (2). – Din ngr. aēr. Vezi definitia »
STER1 s. m. unitate de măsură pentru volume, egală cu 1 m3, folosită la cubajul lemnelor în stive. (< fr. stère) Vezi definitia »
BUBER, Martin (1878-1965), filozof și teolog israelian, originar din Austria. Prof. univ. la Ierusalim. Pornind de la dialogul biblic dintre om și Dumnezeu, a promovat ideea dialogului dintre „Eu” și „Tu” ca o condiție a existenței și cunoașterii („Eu și Tu”, „Dialog”, „Culesul”). A militat pentru apropierea dintre evrei și arabii din Palestina, dintre evrei și creștini. Vezi definitia »
rather; <a href=„http://mvhumanesociety.org/”>clomiphene</a>; <a href=„http://awningbrooklyn.com/”>order diflucan no membership</a>; <a href=„http://dagacentral.com/”>buy viagra luxembourg</a>; <a href=„http://eokul1.info/”>cialis</a>; <a href=„http://paokkalamaria.com/”>lasix online</a>; <a href=„http://beevenomplus.com/”>levitra order</a>; Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z