Definita cuvantului forhend
FÓRHEND s. n. (tenis) lovitură de dreapta a mingii, care se execută din poziția de așteptare, după care racheta se retrage înapoi și puțin în sus, concomitent cu răsucirea trunchiului spre dreapta. (< engl. forehand)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu forhend
GRUND s. n. 1. primul strat de material care se aplică pe suprafața unui corp sau a unei piese ce urmează a fi vopsite. ◊ strat de vopsea albă care se întinde pe o pânză înainte de a o picta. 2. strat de mortar aplicat direct pe zidărie, peste care se aplică tencuiala propriu-zisă. (< germ. Grund) Vezi definitia »
trând2, trânji, trânduri, s.m. și n. (reg.) 1. larvă a unei insecte din intestinele unor animale; boala cauzată. 2. grunji. 3. rămășițe, resturi. 4. piatră de var, albă, mată, folosită drept cretă. Vezi definitia »
MEMORÁND s.n. 1. (Poligr.) Jumătate dintr-o hârtie de scrisoare, folosită pentru scurte comunicări. 2. V. memorandum. [< fr. mémorandum]. Vezi definitia »
A ROND s. n. Semnul tipografic @, numit și a comercial sau coadă-de-maimuță; folosit mai ales în adresele de poștă electronică, are semnificația „la” și precedă porțiunea de adresă care reprezintă domeniul virtual (exemplu: [email protected]). Vezi definitia »
TAMARÍND s.m. v. tamarin. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z