Definita cuvantului formicide
FORMICÍDE s. f. pl. familie de insecte himenoptere: furnicile. (< fr. formicidés)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu formicide
De aceea X isi mobilizeaza cunostintele, resursele si experienta pentru succesul clientilor sai, oferindu-le acestora servicii complete cuprinznd, EXECUTIE LUCRARI de Instalatii electrice iluminat, forta și automatizări in constructii civile, social-culturale, edilitare, constructii de lemn, vileçase de vacanta. Furnizam solutii pentru alegerea celor mai moderne echipamente si accesorii. Executie, Materiale, Idei de amenajari si decoratiuni. Mentenanta pentru instalatii si echipamente. Refacerea instalatiilor electrice, modernizari de instalatii, inlocuirea instalatiilor iesite din uz. Vezi definitia »
PURCÉDE, purcéd, vb. III. Intranz. (Pop.) A pleca, a porni la drum. ♦ Intranz. și refl. (Despre lucruri și despre fenomene văzute în mișcare, în evoluție) A începe, a (se) porni, a (se) dezlănțui. ◊ Expr. (Intranz.) A purcede grea (sau îngreunată) = a rămâne însărcinată. ♦ A întreprinde, a începe o acțiune. ♦ A proceda, a acționa (într-un anumit fel). ♦ (Despre acțiuni, stări) A izvorî, a proveni, a lua naștere. [Perf. s. purcesei, part. purces] – Lat. procedere. Vezi definitia »
DRAGONÁDE s.f.pl. Nume dat prigoanelor instituite împotriva protestanților din Franța sub Ludovic al XVI-lea. [< fr. dragonnades]. Vezi definitia »
De a produce o infractiune cu intentie si se genereaza in ceva mult mai grav (nedorit). Exp. Lovirea unei persoane fara a avea intentia de a o ucide, dar totusi se intimpla lucrul acela din diferite motive. Vezi definitia »
créde (a) vb., ind. prez. 1 sg. și 3 pl. cred, 1 pl. crédem; conj. prez. 3 să creádă; imper. créde / crezi; ger crezấnd; part. crezút Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z