Definita cuvantului fotomontaj
FOTOMONTÁJ s. n. 1. mijloc de agitație vizuală constând dintr-o serie de fotografii pe un panou și ilustrând o anumită temă. 2. asamblare a mai multor fotografii pentru a obține un clișeu fotografic. (< rus. fotomontaj, fr. photomontage)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu fotomontaj
CAROTÁJ s.n. Determinarea structurii terenurilor scoarței terestre prin scoaterea de carote (II) [în DN] sau prin măsurarea unei proprietăți fizice a rocii respective. [< fr. carottage]. Vezi definitia »
STIVÁJ, stivaje, s. n. (Mod de) așezare a mărfurilor (în stive) în magazia unei nave. – Din it. stivaggio. Vezi definitia »
STIVÁJ s.n. Mod de așezare a mărfurilor în magazia unei nave; stivare. [< it. stivaggio]. Vezi definitia »
CARTILAJ (CARTILAGIU) (‹ fr.) s. n. Formațiune anatomică din care este format scheletul peștilor cartilaginoși și ai embrionului vertebratelor și omului; la adulți mai persistă în pereții bronhiilor și traheii, în pavilionul urechii etc. Se întîlnește și la unele animale nevertebrate (cefalopode, moluște); (pop.) zgîrci. V. diafiză. Vezi definitia »
ESAVERÁJ, esaveraje, s. n. Diferența dintre punctele înscrise și cele primite la jocul de rugbi. – Din eseu (după golaveraj). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z