Definita cuvantului frigider
FRIGIDÉR s. n. dulap electric în care se menține o temperatură scăzută, convenabilă păstrării și conservării alimentelor. (< fr. frigidaire)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu frigider
SCHNAUZER [ȘNÁ-U-ȚER] s.m. câine de pază, robust, numit și grifon (3). (< germ. Schnauzer) Vezi definitia »
CONGÉNER, -Ă adj. De același gen sau de aceeași specie cu altă ființă. [< fr. congénère, cf. lat. congener < con – cu, genus – neam]. Vezi definitia »
GREFIÉR, grefieri, s. m. Funcționar judecătoresc însărcinat cu înregistrarea dezbaterilor instanței, cu redactarea hotărârilor, cu întocmirea, păstrarea și comunicarea actelor de procedură [Pr.: -fi-er] – Din fr. greffier. Vezi definitia »
NICHELIFÉR, -Ă adj. (Min.) Care conține nichel. [< fr. nickélifère]. Vezi definitia »
ȘANTIÉR, șantiere. s. n. Loc pe care se construiește (sau se repară) o clădire, un obiectiv industrial, un pod, un baraj, o șosea etc., împreună cu materialele și instalațiile necesare desfășurării acestei activități. ◊ Șantier naval = întreprindere industrială specializată în construirea și repararea navelor, situată pe malul unei ape navigabile. ♦ P. anal. Proces în plină desfășurare de creare a unei opere literare, artistice sau științifice. [Pr.: -ti-er] – Din fr. chantier. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z