Definita cuvantului funda
FUNDÁ vb. tr. 1. a pune bazele, a realiza fundația. 2. a întemeia afirmații, teorii etc. pe argumente, pe probe; a înființa, a institui. (< fr. fonder, lat. fundare)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu funda
DEZARONDÁ vb. tr. a desface, a împărți o unitate agricolă, în vederea creării de noi unități. (< dez- + aronda) Vezi definitia »
GRADÁ vb. I tr. 1. A marca gradele, a împărți în grade. ♦ (Mil.) A acorda (cuiva) un grad. 2. A mări sau a micșora treptat; a nuanța. [Cf. fr. graduer, germ. gradieren]. Vezi definitia »
DEFRAUDÁ, defraudez, vb. I. Tranz. A-și însuși prin fraudă banii unei instituții publice; a delapida, a frauda, a frustra. [Pr.: -fra-u-] – Din lat. defraudare. Cf. it. defraudare. Vezi definitia »
BARODA (VADODARA), oraș în V Indiei (Gujarat); 744,9 mii. loc. (1981, cu suburbiile). Nod de comunicații. Ind. bumbacului, lînii, tutunului, chimico-farmaceutică și de prelucr. a metalelor. Universitate (1949). Muzee. Vezi definitia »
RADIOGHIDÁ vb. I. tr. A conduce sau a pilota la distanță cu ajutorul undelor radio. [Cf. fr. radioguider]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z