Definita cuvantului furaj
FURÁJ s. n. produs de origine vegetală, animală sau minerală, hrană pentru vite; nutreț. ◊ alimentație pentru peștii de acvariu și de crescătorie. (< fr. fourrage)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu furaj
BRICOLÁJ s.n. (Franțuzism) Acțiunea de a bricola; practicarea mai multor meserii; (fam.) treburi mărunte. ♦ Practicarea pe lângă gospodărie în timpul liber a tot felul de lucrări mărunte. [< fr. bricolage]. Vezi definitia »
careláj s. n., (pardoseli) pl. careláje Vezi definitia »
ANCORÁJ, ancoraje, s. n. 1. Ancorare. 2. Ansamblu format dintr-o ancoră și dintr-o serie de piese care servesc la ancorarea ei. ♦ Sistem de cabluri, sfori etc. prin care se fixează un stâlp, o construcție înaltă etc. – Fr. ancrage (după ancoră). Vezi definitia »
cabotáj, cabotaje, #s. n.# Operațiunea de transport rutier în care atât punctul de încărcare cât și cel de descărcare a mărfii se află pe teritoriul altui stat decât cel în care își are sediul firma transportatoare. Vezi definitia »
SETAVERÁJ s.n. Diferența dintre seturile câștigate și cele pierdute la jocurile de tenis și de volei. [< engl. set-average]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z