Definita cuvantului grafplotter
GRÁF-PLOTTER s. n. plotter. (< engl. graf-plotter)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu grafplotter
BERLINER [bərlinə], Emil (1851-1929), inventator american de origine germană. A inventat un tip de microfon (1877) și un aparat pentru redarea sunetului înregistrat pe placă (gramofon). Vezi definitia »
CAPUȚÍNER, capuținere, s. n. (Înv.) Cafea cu lapte. [Var.: capuțín s. n.] – Din germ. Kapuziner. Vezi definitia »
metacaracter (metacharacter). Caracter cu semnificație specială. Pentru a fi folosite, metacaracterele trebuie citate (quote, în limba engleză), prin plasarea caracterului backslash („\”) înaintea fiecăruia dintre ele. Metacaracterele pot fi utilizate în diverse scopuri; astfel, în expresiile regulate sunt folosite pentru alcătuirea unor construcții, cu rolul de a identifica anumite secvențe de caractere într-un text. De exemplu, caracterul „ Vezi definitia »
CONIFÉR, (1) conifere, s. n., (2) coniferi, s. m. 1. (La pl.) Clasă de arbori cu frunze (aproape totdeauna) persistente, în formă de ace, și cu fructe lemnoase, conice. 2. Arbore sau arbust care face parte din această clasă. – Fr. conifères (lat. lit. conifer). Vezi definitia »
aerobactér, aerobacterii, s.n. v. aerobacter. – [MDN] (gen și formă de pl. prin analogie cu acetobacter). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z