Definita cuvantului guverna
GUVERNÁ vb. tr. 1. a exercita autoritatea politică; a conduce un stat. ◊ a dirija, a conduce o navă. 2. a-și domina, a-și stăpâni (sentimentele, pasiunile etc.) 3. (despre sentimente, gânduri) a exercita o influență puternică. 4. (gram.) a impune, a cere un caz, o anumită construcție. (< fr. gouverner)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu guverna
NEUTRODINÁ vb. tr. (telec.) a aplica principiul neutrodinei. (< fr. neutrodyner) Vezi definitia »
OZONÁ vb. I. tr. (Rar) A ozoniza. [< fr. ozoner]. Vezi definitia »
RĂZGHINÁ, răzghín, vb. I. Refl. (Reg.; mai ales despre animale) A-și rupe picioarele, depărtându-le prea mult unul de altul; p. gener. a se rupe. – Răz- + [îm]bina. Vezi definitia »
DETURNÁ vb. I. tr. 1. A întrebuința în mod ilegal fonduri (sau alte materiale) în alt scop decât cel pentru care au fost destinate. ♦ A delapida. 2. A întoarce un vehicul aerian din cursa lui; a fura un vehicul aerian în scop de șantaj sau ca act de piraterie aeriană. [< fr. détourner]. Vezi definitia »
BALONÁ vb. I. tr., refl. A (se) rotunji, a face sau a deveni ca un balon; a (se) umfla. ♦ refl. A i se umfla, a i se mări cuiva abdomenul (datorită acumulării de gaze în intestine). [P.i. -nez. / < fr. balloner]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z