Definita cuvantului miliard
MILIÁRD, miliarde, num. card. Număr egal cu o mie de milioane; bilion, p. ext. (la pl.) număr considerabil. [Pr.:-li-ard] – Din fr. milliard.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu miliard
NOTOCÓRD s. n. formație anatomică primitivă în regiunea dorsală a embrionului animalelor cordate, din care derivă scheletul vertebral; coardă dorsală. (< fr. notochorde) Vezi definitia »
TRICÓRD s. n. (muz.) scară diatonică din trei trepte, cu un interval de terță sau de cvartă. (< fr. tricorde) Vezi definitia »
BLANCHARD [blãșár], Jean Pierre (1753-1809), aeronaut francez. Inventatorul parașutei (1785). Vezi definitia »
JACÁRD s. n. 1. dispozitiv din ace orizontale cu ochiuri, montat la războaiele mecanice de țesut, care produce țesături cu desene complicate. 2. țesătură cu ajutorul acestui dispozitiv. 3. tricot executat la mașină sau de mână care imită țesătura jacard (2). (< fr. jacquard) Vezi definitia »
BATÁRD, -Ă, batarzi, -de, adj. (Despre scriere) Care este intermediar între scrierea rondă și cea cursivă; (despre penițe) care are forma potrivită spre a servi la acest fel de scriere; bastard. ♦ (Substantivat, f.) Literă din această scriere. – Din fr. bâtard. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z