Definita cuvantului haptotropism
HAPTOTROPÍSM s. n. orientare de creștere a organelor vegetale (tulpini, rădăcini) datorită excitației de contact, făcându-le să se încolăcească în jurul suporților. (< fr. haptotropisme)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu haptotropism
PANSLAVÍSM s.n. Curent politic reacționar apărut în sec. XIX în Rusia, care tindea la unirea tuturor țărilor slave într-un singur stat. [< fr. panslavisme]. Vezi definitia »
APOLITÍSM s.n. Abținere de la viața politică; indiferență politică, sub care se ascunde adesea o ideologie reacționară. [Cf. fr. apolitisme]. Vezi definitia »
ATLETÍSM s. n. Ramură a sportului care cuprinde diverse probe de alergări și de marș, de sărituri și aruncări, sau probe combinate, la care participă atleții. – Din fr. athlétisme. Vezi definitia »
MONTANÍSM s. n. doctrină religioasă creștină a unei secte din sec. II, care propovăduia ascetismul și submina ierarhia bisericească. (< fr. montanisme) Vezi definitia »
Oltenism. Folosit frecvent in judetul Valcea. In partea dinspre vale. De exemplu: Are casa de dinvale de drum. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z