Definita cuvantului havaj
HAVÁJ s. n. havare. (< fr. havage)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu havaj
EFLEURÁJ FLö-/ s. n. atingere ușoară. ◊ masaj ușor, cu vârful degetelor sau cu toată palma, acționând țesuturile în mod reflex. (< fr. effleurage) Vezi definitia »
FORÁJ, foraje, s. n. 1. Ansamblul operațiilor care se efectuează pentru a construi o sondă; forare. 2. Ansamblul operațiilor de fărâmare sau de așchiere a rocilor din pragul găurii de sondă, care se execută în vederea adâncirii acesteia. 3. (Rar) Gaură de sondă. – Din fr. forage. Vezi definitia »
BRUIÁJ s. n. faptul de a bruia; perturbare electromagnetică voită a recepției undelor radioelectrice prin emiterea de semnale parazite cu aceeași frecvență. (< fr. brouillage) Vezi definitia »
CABLÁJ s.n. Modul de răsucire sau de împletire a firelor pentru a forma un cablu. ♦ Totalitatea cablurilor unei instalații sau ale unui aparat de telecomunicații. [< fr. câblage]. Vezi definitia »
PESCÁJ, pescaje, s. n. Adâncimea de cufundare în apă a unei nave, măsurată până la linia de plutire, care variază în raport cu încărcătura. Cf. it. pescagione. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z