Definita cuvantului hedging
HÉDGING s.f.1) (fin.) operație prin care un importator sau o bancă se angajează, pe de o parte, să plătească o sumă în valută la un anumit termen, iar pe de alta, se împrumută cu aceeași sumă în valută, având același termen de rambursare. (< engl. hedging)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu hedging
ȘÍLING s. m. 1. monedă divizionară engleză, a 20-a parte dintr-o liră sterlină. 2. unitatea monetară a unor țări africane (Kenya, Tanzania, Uganda). 3. unitatea monetară a Austriei. (< fr., engl. shilling, /3/ germ. Schilling) Vezi definitia »
ANTISCHÉTING s. n. dispozitiv de reglaj la pick-up-urile moderne pentru compensarea forței centripete. (< engl. antiskating) Vezi definitia »
KÁRLING s. n. creastă de munte stâncoasă, crenelată și ascuțită, specifică morfologiei glaciare. (< germ. Karling, fr., engl. karling) Vezi definitia »
FÍTING, fitinguri, s. n. Piesă de legătură tubulară cu ajutorul căreia se poate face o prelungire, o schimbare de direcție, o derivație etc. la conductele metalice pentru fluide, la armături etc. – Din germ. Fitting. Vezi definitia »
kídnapping (angl.) s. n., art. kídnappingul Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z