Definita cuvantului hidrocefal
HIDROCEFÁL, -Ă adj., s. m. f. (suferind) de hidrocefalie. (< fr. hydrocéphale)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu hidrocefal
BISEXUÁL, -Ă, bisexuali, -e, adj. (Despre plante și animale) Care dispune de organe de reproducere ale ambelor sexe; hermafrodit, bisexuat, androgin. [Pr.: -xu-al] – Din fr. bissexuel. Vezi definitia »
EPISCOPÁL, -Ă, episcopali, -e, adj. Care aparține episcopului1 sau episcopiei, privitor la episcop1 sau la episcopie. – Din fr. épiscopal, lat. episcopalis. Vezi definitia »
NEESENȚIÁL, -Ă, neesențiali, -e, adj. Care nu constituie partea cea mai importantă a unei probleme sau a unui lucru, care nu ține de esență (1); (rar) inesențial. [Pr.: -ți-al] – Ne- + esențial (după engl. non-essential). Vezi definitia »
TIMBAL, timbale, s.n. În gastronomie, mulă (vas de metal sau de porțelan) rotundă și înaltă, în care se realizează, se dă la cuptor și se servește un preparat delicat; prin ext., a) preparat (de legume, orez etc.) realizat într-un astfel de vas, dar ceva mai mic, copt în bain-marie, apoi demulat și servit ca antreu sau garnitură, păstrând forma de țimbal; b) preparat, sărat sau dulce, servit într-o coajă (realizată din aluat copt) de forma unui timbal (ca o mică salatieră). var. tambal; din fr. timbale. Vezi definitia »
INFRASTRUCTURÁL, -Ă, infrastructurali, -e, adj. De infrastructură, al infrastructurii. – Infrastructură + suf. -al (după it. infrastrutturale). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z