Definita cuvantului histoterapie
HISTOTERAPÍE s. f. tratament al unor boli bazat pe extracte tisulare. (< fr. histothérapie)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu histoterapie
STEREOFONÍE s. f. Procedeu de reproducere a sunetelor (înregistrate) caracterizat printr-o reconstituire a repartiției spațiale a surselor sonore care dă ascultătorului senzația că se află chiar în apropierea sursei; stereo. [Pr.: -re-o-] – Din fr. stéréophonie. Vezi definitia »
ÍE, ii, s. f. 1. Bluză femeiască caracteristică portului național românesc, confecționată din pânză albă de bumbac, de in sau de borangic și împodobită la gât, la piept și la mâneci cu cusături alese, de obicei în motive geometrice, cu fluturi, cu mărgele etc. 2. Parte a corpului la unele animale, reprezentată printr-o îndoitură a pielii. – Lat. [vestis] linea. Vezi definitia »
DECELERÁȚIE, decelerații, s. f. Scădere a vitezei unui mobil, raportată la unitatea de timp; accelerație negativă. – Din fr. décélération. Vezi definitia »
FILMOLOGÍE s. f. Disciplină care studiază arta cinematografică și legăturile ei cu societatea. – Din fr. filmologie. Vezi definitia »
ANGLOMANÍE s. f. admirație exagerată față de englezi și de obiceiurile lor; anglofilie. (< fr. anglomanie) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z