Definita cuvantului hurling
HURLING HÁRLING/ s. n. joc sportiv, din Irlanda, care se practică cu o minge de plută îmbrăcată în piele, condusă și lovită cu un fel de crosă. (< engl. hurling)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu hurling
HÉRING s.m. Pește marin asemănător cu scrumbia, care călătorește în grupuri mari. [< germ. Hering]. Vezi definitia »
HEADING s.n. (Sport) Lovitură dată cu capul la fotbal; joc efectuat cu capul la fotbal. [Pron. hí-din. / < engl. heading]. Vezi definitia »
HÁCKING HÉCHING/ s. n. spargere de rețele pe bază de date și informații secrete. (< engl. hacking) Vezi definitia »
CATERING s.n. Cuvânt recent, de origine engleză, care, atât în Marea Britanie, cât și în SUA, denumește activitatea de alimentație publică în toată complexitatea ei, fiind sinonim cu fr. restauration – restaurație; preluat în limba română cu sens restrâns, de livrare și servire de preparate culinare și băuturi sau de organizare de evenimente sociale (nunți, aniversări etc.) și de afaceri (bufete, cocteiluri etc.) în alte locuri (sedii de firme, instituții) decât restaurantele, de către unități specializate, la comanda unui client (persoană fizică sau juridică). – Din engl. catering. Vezi definitia »
fióng, fiónguri, s.n. (înv. și reg.) 1. fundă (făcută din panglici și ciucuri) purtată de femei ca podoabă pe cap. 2. plantă erbacee cu tulpini întinse pe pământ, cu flori albastre, roșii sau albe și cu frunze lucioase; saschia. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z