Definita cuvantului interșanjabilitate
INTERȘANJABILITÁTE s. f. interschimbabilitate. (< fr. interchangeabilité)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu interșanjabilitate
RETIVITÁTE s. f. 1. îndărătnicie. 2. parapsihoză prin refuzul de a executa diverse comenzi. (< fr. rétivité) Vezi definitia »
VARIABILITÁTE, variabilități, s. f. Însușirea unui lucru, a unui fenomen etc. de a varia, de a lua forme și aspecte diferite. ♦ Spec. (Biol.) Proprietate a ființelor vii de a-și schimba, sub influența mediului și a eredității, însușirile morfologice, fiziologice, biochimice etc. ♦ Spec. (Mat.) Proprietate pe care o are o cantitate, o mărime sau o funcție algebrică de a lua succesiv o infinitate de valori diferite. [Pr.: -ri-a-] – Din fr. variabilite. Vezi definitia »
A STA LA PÂNDĂ PENTRU A PREVENI APARIȚIA INOPINATĂ A UNEI PERSOANE NEDORITE a sta de șase / de șest, a sta la perghea / de șest, a ține de șase, a ține lacătul / marginea. Vezi definitia »
DOMESTICITÁTE s.f. 1. Starea unui animal domestic. 2. (Franțuzism) Situația de servitor. ♦ Totalitatea servitorilor unei case. [Cf. fr. domesticité]. Vezi definitia »
CONTABILITÁTE, contabilități, s. f. 1. Ansamblul operațiilor de înregistrare, pe baza unor norme și reguli speciale, a mișcării fondurilor și materialelor într-o instituție; evidență contabilă. ♦ Secție, birou într-o întreprindere unde se fac lucrările de contabilitate (1). 2. Știință care se ocupă cu teoria acestor operații. – Din fr. comptabilité. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z