Definita cuvantului iodofilie
IODOFILÍE s. f. afinitate pentru iod a unor celule sau bacterii. (< fr. iodophilie)

Sursa: MDN
Cuvinte ce rimeaza cu iodofilie
DEMOGRAFÍE s. f. știință socială care studiază fenomene și procese referitoare la numărul, densitatea, mișcarea populației, la compoziția ei după grupe de vârstă, de sexe etc. (< fr. démographie) Vezi definitia »
ENCEFALOMIELOGRAFÍE s.f. (Med.) Explorare radiologică a encefalului și a măduvei spinării. [Pron. -mi-e-. / < fr. encéphalo-myélographie]. Vezi definitia »
DISPARÍȚIE, dispariții, s. f. Faptul de a nu mai (putea) fi văzut sau găsit; făptui de a înceta să mai existe, să mai trăiască. ◊ Loc. vb. A fi pe cale (sau în curs) de dispariție = a fi pe punctul de a dispărea. – Din fr. disparition. Vezi definitia »
HIDROAMELIORÁȚIE s. f. 1. (pl.) ansamblu de lucrări hidrotehnice de ameliorare a solului pentru a obține producții agricole mari. 2. disciplină care studiază lucrările de hidroameliorații (1). (< fr. hydroamélioration) Vezi definitia »
1.Fie ca este vorba de exercitarea dreptului de a alege, fie ca este vorba de dreptul de a fi ales,este existenta unei proceduri speciale, caracterizat mai ales prin termene scurte prevazute pentru solutionare plangerilor si pentru introducerea cailor de atac. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z